Administracija i održavanje web stranica

Ažuriranje i održavanje web stranice ozbiljan je posao kojemu na taj način i pristupamo, jednako kao i samoj izradi web stranica. Održavanje web stranica je kontinuiran proces dopunjavanja i unapređenja sadržaja, ažuriranje stranica na najnovije vrste softvera kako bi bile uredne, jednostavne, pregledne te responzivnoga dizajna, odnosno prilagodljive različitim dimenzijama ekrana. Administracija web stranice obuhvaća sve dorade u dizajnu te sigurnosnu nadogradnju softvera. Ažuriranje web stranice, stalno ili povremeno, izuzetno je važno jer može povećati zanimanje posjetitelja za otkrivanjem novih informacija, ojačati online prisutnost Vaše tvrtke, i ono najvažnije od svega – ostvarit ćete bolju rangiranost na stranicama tražilice.

Imajte na umu da je svaka stranica prisutna na Internetu izložena svakodnevnim potencijalnim prijetnjama, a redovnim ažuriranjem mi ćemo Vam pomoći da Vaša web stranica neometano funkcionira, dok sve moguće poteškoće rješavamo unutar nekoliko minuta.

Web stranica je kao automobil, može raditi i ako ga ne održavate, jedino je pitanje koliko dugo?!

Ukoliko nemate vremena, znanja ni iskustva u dodavanju i/ili izmjeni sadržaja web stranice, ovdje smo da Vam pomognemo. Nudimo kvalitetnu i pouzdanu uslugu, konzultacije i tehničku pomoć, te stalnu dostupnost, što je izuzetno važno u slučaju „hitnih“ promjena.

Usluge web administracije

– Dodavanje, uklanjanje ili izmjena teksta, fotografija i videozapisa

– Uređivanje i lektoriranje tekstova te ostaloga sadržaja za web stranicu

– Izrada novih stranica i ažuriranje postojećih

– Optimizacija web stranice u svrhu poboljšanja poslovanja

Cijene usluga nisu fiksne i najčešće ovise o vremenu koje je potrebno izdvojiti za određeni posao. Iz tog razloga cijenu personaliziramo prema potrebama klijenta.

Obratite nam se s potpunim povjerenjem jer mi postojimo upravo zbog vas 😊

POVEZANI PROJEKTI

Javite nam se