digitalni vaučeri

Digitalni web vaučeri 2022

U lipnju ove godine očekuje se objavljivanje novog natječaja kojim će se bespovratno dijeliti do 75.000,00 kuna malim i srednjim poduzetnicima (u daljnjem tekstu MSP) za izradu web stranica i webshopa te ulaganja u digitalni marketing.

Do 75.000,00 kuna za izradu web projekta

Kako svake godine sve više poduzetnika shvaća važnost dobre web stranice i digitalnog marketinga, mnogi od njih i ove godine planiraju uložiti dobar dio budžeta u razvoj novih web projekata. Izrada web projekta predstavlja veliki trošak u poslovanju, kako vremenski tako i financijski. Iz tog će razloga digitalni web vaučeri od 75.000 kuna olakšati odluku i poslovanje mnogih poduzeća i pomoći im da naprave korak naprijed ka boljoj digitalizaciji.

Bespovratni vaučeri za digitalizaciju

Bespovratni vaučeri za digitalizaciju su potpore koje MSP mogu dobiti za digitalizaciju svojeg poslovanja. U Nacionalnom planu oporavka naveden je vremenski okvir za dodjelu vaučera: 3Q/2021. – 4Q/2026, što znači da će se u tom razdoblju provesti tri poziva, a očekuje se da će se prvi poziv provesti u lipnju 2022. godine.

Cilj provedbe natječaja 

Cilj je provedbe natječaja dodjeljivanja vaučera za digitalizaciju jačanje kapaciteta MSP-ova za provedbu digitalizacije i početak procesa digitalne transformacije. Prihvatljivi prijavitelji su MSP-ovi koja žele razviti digitalni poslovni model, ojačati vlastite kapacitete za digitalizaciju i digitalnu transformaciju ili poboljšati svoju kibernetičku sigurnost.

Svrha vaučera za digitalni marketing

Svrha je vaučera za digitalni marketing omogućiti razvoj i provedbu strategija digitalnog marketinga MSP-ova u skladu s odgovarajućim čimbenicima koji su nužni za digitalizaciju njihovih poslovanja. Prihvatljivi troškovi vaučera za digitalni marketing su izrada web stranica, izrada i testiranje mobilnih aplikacija, izrada online trgovina i platformi za rezervacije te uporaba podataka za poboljšanje interakcije s kupcima.

Vrste digitalnih vaučera

digitalni vaučeri