edukacija društvene mreže
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Edukacija: Društvene mreže za obrtnike

Udruženje obrtnika Pula angažiralo je naš tim kao najboljeg ponuđača za edukaciju o društvenim mrežama. Ponosni smo što je zanimanje za ovu radionicu bilo veliko, a izuzetno nam je drago što smo uspjeli osvijestiti istarske obrtnike o važnosti društvenih mreža za uspjeh njihova poslovanja.

Ugodno nas je iznenadilo kada smo vidjeli poznata lica s prijašnjih edukacija, od kojih su neka izjavila:

“Volimo pratiti vaše edukacije, uvijek približite gradivo i početnicima, ali i onima s naprednijim znanjem.”

edukacija društvene mreže

Provjerite kako je bilo na našoj edukaciji održanoj u prosincu 2018.: SEO edukacija Želim biti prvi na Googleu.

Cilj edukacije “Društvene mreže za obrtnike” jest upoznati polaznike s važnošću korištenja društvenih mreža u svrhu promocije poslovanja.

Društvene mreže nameću dinamičan marketing za poslovna sučelja svih razina. Često postavljeno pitanje prije nekoliko godina: “Zašto bi naše poslovanje koristilo društvene medije?” zamijenjeno je pitanjem: “Kako naše poslovanje može rasti uz marketing društvenih medija?“.

edukacija društvene mreže

Edukacija je namijenjena svim obrtnicima koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju poziciju na društvenim mrežama, upoznati nove alate za društvene mreže te proširiti svoje znanje. Samo ispravno upravljanje društvenim mrežama povećat će svjesnost o vašem brendu, a kao rezultat (ako su svi uvjeti ispunjeni) povećat će se i prodaja vaših proizvoda/usluga.

Edukaciju je vodio naš osnivač Miško Macolić Tomičić koji aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri.

Prvoga dana edukacije polaznike smo upoznali s teorijskim dijelom i postavljanjem temelja za aktivno usvajanje strategija i korištenje alata za upravljanje društvenim mrežama. Drugoga dana posvetili smo se planiranju i izradi atraktivnih objava koje će privući pažnju potencijalnih korisnika.

Polaznici su na kraju edukacije anonimno evaluirali kvalitetu i stručnost predavača, sadržaj edukacije, pisani materijal, jasnoću, zanimljivost i strukturu predavanja, uporabljivost informacija i mogućnost za diskusiju. Analizom evaluacijskih listića utvrdili smo iznimno visoku konačnu ocjenu 4,83.

edukacija društvene mreže

Polaznici su zadovoljni izlaganjem, a prenosimo vam i neke od komentara.

“Miško Vi ste simpatični i strpljivi. Hvala!”

“Želimo da edukacija traje više sati.”

Svi su polaznici izjavili kako žele još ovakvih edukacija, što nama puni baterije i stavlja osmijehe na lica.

Pitate se kakvi su naši dojmovi? Izuzetno nam je drago da je većina polaznika edukacije zadovoljna svim aspektima izlaganja, a ono što je dobro treba i ponoviti, stoga se puna srca radujemo održavanju sljedećih radionica.

Imate možda u planu projekt?

Opišite nam vaše želje i ciljeve, odgovoriti ćemo vam vrlo brzo.