Edukacija i poslovno savjetovanje

Edukacija je proces učenja i usvajanja novih znanja iz područja u kojemu želite napredovati, bilo to kroz redovan školski sustav, privatni sustav ili kroz edukativne ustanove i radionice. Kada govorimo o prošlosti, naše je formalno školsko obrazovanje bilo dovoljno za zapošljavanje, no danas je situacija uvelike drugačija. Sve se više važnosti pridaje neformalnom i informalnom obrazovanju. Mladi ljudi sve više ulažu u stjecanje novih znanja i vještina, sudjeluju u projektima volonterskih udruženja prikupljajući vrijedno iskustvo, pohađaju razne seminare, tečajeve, radionice ili akademije, a sve kako bi se istaknuli kao jedinstveni u moru drugih visokoobrazovanih pojedinaca.  Pitate se zašto sve to rade nakon već (pre)dugoga formalnog obrazovanja?

Poslodavcima je danas mnogo važnija dodatna naobrazba iz područja u kojem ste se već školovali, a također znaju da ste dodatnim edukacijama stekli više praktičnih znanja. Upravo zato naš široki asortiman usluga upotpunjujemo ponudom edukacija i poslovnoga savjetovanja. Za Vas organiziramo online edukacije Skypeom, uredske “1 na 1 edukacije” te radionice za manje grupe do pet članova. Želimo napomenuti da naše edukacije nisu namijenjene isključivo mladima, korisne su svima koji žele ići ukorak s potraživanjima današnjega tržišta rada i koji su spremni na cjeloživotno učenje.

Studenti, obrtnici, mali i srednji poduzetnici, svi će profitirati od dodatnoga znanja koje ćemo podijeliti s Vama. Internet je edukacija u današnjem svijetu neophodna kako biste prepoznali prilike te iskoristili nove alate i tehnologije za poboljšanje poslovanja. Ukoliko želite naučiti nešto novo, obogatiti svoj životopis ili pak unaprijediti svoju karijeru/poslovanje, obratite nam se s povjerenjem. Jedan član našega tima zadužen za edukaciju posjeduje bogato međunarodno iskustvo u digitalnome svijetu te sudjeluje na brojnim edukacijama kao gost predavač, dok drugi član našega tima ima potrebno pedagoško-psihološko obrazovanje te se brine za to da cjelokupna edukacija, od pripreme do izvedbe, protekne u savršenom tonu. Sve što želimo je prenijeti naše znanje na zanimljiv i jedinstven način.

Naše su edukacije vezane uz digitalni marketing, a obuhvaćaju:

Edukacija o vođenju društvenih mreža

– kako stvoriti atraktivan i kvalitetan sadržaj
– kako kreirati vizualni sadržaj
– kako upoznati svoje pratitelje i na koji način komunicirati s njima
– kako se što bolje upoznati s konkurencijom

Edukacija vezana za SEO optimizaciju web stranica

– što je on-site i off-site optimizacija
– kako optimizirati sadržaj koji objavljujete
– koje ključne riječi koristiti

Edukacija vezana za oglašavanje na društvenim mrežama

– kako oglašavanjem podići svijest o vlastitom brendu
– kako napraviti Facebook oglas
– kako učinkovito doseći ciljanu publiku
– kako funkcionira Google Adwords
– što je targetiranje

Edukacija o online alatima za male poduzetnike

– skratite vrijeme provedeno na internetu
– unaprijedite poslovanje
– budite korak ispred konkurencije

POVEZANI PROJEKTI

Javite nam se