Facebook oglašavanje i Google Ads oglasi

Brojni stručnjaci kažu da je otvaranje obrta ili tvrtke bez ulaganja u online marketing jednako započinjanju poslovanja, a da nikome ne kažete za to.

Ukoliko želite da Vaše oglase vide potencijalni kupci ili korisnici, objava sadržaja bez oglašavanja neće rezultirati uspjehom koji želite i koji Vam je potreban.

Vjerujemo da su Vam mnogi prijatelji već rekli da je ulaganje u Facebook oglašavanje uzaludan posao, neki su izgubili novac uložen u oglašavanje, ali statistika govori da sve veći broj tvrtki koristi ovaj način oglašavanja kao način kontakta s kupcima/klijentima. Za Vas ćemo izraditi najbolju strategiju Facebook oglašavanja kojom ćete postići izvrsne rezultate i povećati prodaju svojih proizvoda ili usluga, bez straha nam povjerite ovaj zadatak.

Usluge oglašavanja:

  • Facebook oglašavanje

    Facebook oglasi imaju izuzetnu snagu i omogućuju Vam izbor ciljane publike te dosizanje kupaca prije nego što uopće počnu razmišljati o kupnji. Oglašavanje na Facebooku mijenja se iz dana u dan, stoga morate biti aktivni većinu svoga vremena i pratiti trendove.

  • Google AdWords oglašavanje

    Poznato još i pod nazivom „pay per click“, tj. plaćanje po kliku, ovaj oblik oglašavanja omogućuje Vam da svakim klikom dođete do stvarnoga kupca. Google Adwords je platforma na kojoj sami birate iznos koji ste spremni platiti za klik na oglas, a također možete i sami birati ključne riječi za koje želite da se Vaš oglas pretražuje.

Važno je napomenuti kako između vođenja društvenih mreža i oglašavanja na istima postoji velika razlika. Vođenje društvenih mreža odnosi se na stvaranje pisanoga i vizualnoga sadržaja za objave te na komunikaciju s pratiteljima, dok se oglašavanje odnosi na “boostane”, odnosno plaćene oglase.

POVEZANI PROJEKTI

Javite nam se