Priča o rastu Markething agencije

//Priča o rastu Markething agencije

Priča o rastu Markething agencije

Kako smo započeli? Na koje smo probleme nailazili? Kako smo ih riješili? Život u poslovnom svijetu pun je promjena te zahtijeva neprestanu prilagodbu, a kad tome pridodate i online poslovanje u kojemu se pravila mijenjaju na dnevnoj bazi, tek tada možete shvatiti koliko smo naučili i što smo sve postigli u posljednjih godinu dana i nekoliko mjeseci.  Svoj put od otvaranja agencije do današnjega dana pretočili smo u vizual, škicnite i pridružite nam se u vremeplovu.

Marketing priča

Ono što nas čini drugačijima uz navedenu brzinu i pouzdanost, međunarodno iskustvo, uvijek dostupnu podršku i individualiziran pristup klijentima jesu kreativnost i neizmjeran trud. Trudimo se pratiti najvažnije svjetske trendove i usavršavati usluge koje nam omogućuju stalni rast i napredak. Naša najveća strast je neprestano učenje, stvaranje i suradnja s drugim tvrtkama diljem svijeta.

Neke od naših zadovoljnih klijenata možete pronaći na stranici Reference Markething tima, dok naše savjete za digitalni poslovni svijet možete pronaći na našem blogu Blog digitalni marketing.

Kako biste ostali u toku s događanjima, novostima i zanimljivostima iz digitalnoga svijeta zapratite nas na društvenim mrežama:

Od |2019-01-27T16:45:50+00:00siječanj 27, 2019|Novosti|
Miško Macolić Tomičić je zaljubljenik u digitalni marketing te vlasnik marketinške agencije Markething, aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri, ali i šire u sklopu Start-Up udruge. Miško primjenjuje međunarodno iskustvo i iskustvo u start-up coworking prostoru na svoje brojne projekte. Zajedno sa partnericom Leanom Šibić osnovao je web stranicu „Essence of Croatia“ koja promiče skrivene ljepote Hrvatske. Autor je mnogih blogova na engleskom i hrvatskom jeziku i voditelj edukativnih radionica na temu digitalnoga marketinga.