Reference

Za nas ne postoji niti previše velik projekt niti premali projekt. Tijekom proteklih godina radili smo s različitim djelatnostima, optimizirali smo web stranice za raznovrsne klijente te smo svima pomogli poboljšati online poslovanje.

Kreativnost nas čini sretnima!

Personalizirani pristup, međunarodno iskustvo i predanost učenju glavne su odlike našega tima. Pružamo Vam široki spektar usluga neophodnih za uspješno poslovanje kao što su upravljanje prodajom, SEO optimizacija Vaše internetske stranice, upravljanje društvenim mrežama, oglašavanje i razvoj poslovanja. Uz našu pomoć povećati ćete broj posjetitelja na Vašim stranicama, osigurati veće prihode i unaprijediti svoje poslovanje u svakom smislu te riječi.

Pronađite pravi put do klijenta!

Neke od naših klijenata možete pronaći ispod ovog teksta. Nismo u mogućnosti stalno ažurirati ovu stranicu pa ako želite naše reference molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte.

“Uvijek se možete osloniti na agenciju Markething jer su pouzdani i brzi te ih definitivno preporučujem za suradnju.”

Alexander van Aken, PhD

“Bez sumnje, u timu Markething-a su visoko kvalificirani stručnjaci s kojima je privilegija raditi.”

Juan Antonio Gonzalez Diaz, CEO, González Oranto Inversiones

“Ekipa Markethinga vrlo je profesionalna i stručna. Pomogli su nam da povećamo konverzije na našoj stranici. Što se tiče online marketinga toplo preporučujemo za suradnju.”

Marko Gašparić, CEO, Geosplet
Kontaktirajte nas!