Sadržajni marketing

Sadržajni marketing

Stvaramo kvalitetan i optimiziran sadržaj koji će privući nove i zadržati postojeće korisnike vaših usluga. Osmišljavamo i prilagođavamo sadržajne marketinške strategije koje privlače vašu publiku i komuniciraju s vašim klijentima u svim fazama prodaje.

Kreativni copywriteri

Osmišljavamo kreativan sadržaj koji će zaintrigirati čitatelja

SEO i ključne riječi

Stvaramo sadržaj spreman zasjati u rezultatima pretraživanja

Prodajni sadržaj

Povećajte prodaju na web stranici korištenjem pravih riječi na pravom mjestu

poveznica između vas i kupca

Sadržaj koji stvara vezu

Sadržajni marketing idealna je strategija da postojećim i potencijalnim klijentima pokažete kako ste stručni u poslu koji obavljate, a ujedno im pružate povjerenje kada odluče kontaktirati vas i kupiti proizvod ili uslugu koju nudite.

U usluge sadržajnog marketinga uključujemo: 

  • stvaranje kreativnog novog sadržaja
  • optimizacija postojećeg sadržaja

Sadržajni marketing koristi se na svim kanalima komunikacije od web stranice, preko društvenih mreža i oglasa do e-mail marketinga. 

Važnost je marketinškog sadržaja u tome što podučavate svoje klijente o uslugama koje pružate i načinu na koji poslujete, na temelju čega gradite povjerenje te stvarate kvalitetne i dugoročne odnose.

Analiziramo tržište, konkurente i njihov način online komunikacije

Analiziramo ciljne skupine kako bismo znali s kim komuniciramo

Određujemo strukturu i pozicije sadržaja za najbolje korisničko iskustvo

Istražujemo ključne riječi kako bismo koristili nazive koje koriste naši korisnici

Pišemo sadržaj koji vodi korisnika i omogućuje jednostavan flow

Optimiziramo sadržaj kako bi ga tražilice mogle prepoznati kao kvalitetan

Kvalitetan sadržaj za bolje rezultate

Marketing budućnosti nezamisliv je bez kvalitetnog i atraktivnog sadržaja, a rezultat odličnog sadržajnog marketinga jest stvaranje prisnog odnosa s ciljanom publikom koje završava prodajom vaših usluga.

Naši iskusni stručnjaci stvaraju strategiju digitalnog marketinga i sadržaj koji dovodi promet i generira prodaju. Pomažemo vam kvalitetnim sadržajem istaknuti se u masi i voditi kupce kroz proces customer journey. 

Osmišljavamo i izvodimo prilagođene sadržajne marketing strategije koje privlače vašu publiku i vode je kroz prodajni lijevak do zaključenja prodaje. 

Sadržaj je kralj!

Često ste čuli ovaj izraz, ali mi ćemo se složiti s njim samo u slučaju mudro osmišljenog, planiranog i SEO optimiziranog sadržaja. Mi samo takav sadržaj stvaramo i naš je sadržaj zaista kralj!

Zatražite ponudu za sadržajni marketing

Jednostavno ispunite obrazac za neobvezujuću ponudu ili opišite svoje želje i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

FAQ - Često postavljena pitanja