Sadržajni marketing

Nešto o čemu se ne tako davno tek šuškalo danas odzvanja na sve strane, a to je upravo sadržajni (content) marketing. Sadržajni marketing je stvaranje i dijeljenje kvalitetnoga sadržaja koji će privući nove i zadržati postojeće korisnike Vaših usluga. Grubo rečeno, sadržajni marketing ukazuje na to kako genijalna priča bez privlačne slike nema smisla i obrnuto. Marketing sadržaja pomaže svima, od malih i srednjih poduzetnika do velikih tvrtki da ožive svoje priče fantastičnim dizajnom i fotografijama te privuku nove klijente kako bi ostvarili ciljeve poslovanja. Važnost marketing sadržaja je u tome što podučavate svoje klijente o uslugama koje pružate i načinu na koji poslujete na temelju čega gradite povjerenje te stvarate kvalitetne i dugoročne odnose.

Zašto kreirati blog objave, vijesti i fotografije na web stranicama ili društvenim mrežama?

Ovo je idealan način da postojećim i potencijalnim klijentima pokažete kako ste stručni u poslu koji obavljate, a ujedno im pružate povjerenje kada odluče kontaktirati Vas i kupiti proizvod ili uslugu koju nudite.

Nudimo Vam usluge kreiranja inovativnoga i kvalitetnog sadržaja na način da za Vas analiziramo Vaše konkurente i njihov način poslovanja. Na temelju prikupljenih informacija izrađujemo strategiju kojom ćemo istaknuti Vaše prednosti.

U konzultaciji s Vama istražujemo djelatnost kojom se bavite, usluge koje pružate, što želite istaknuti, a što prikriti te koju publiku želite privući. U konačnici personaliziramo i stvaramo sadržaj u skladu Vašim željama.

Sadržaj može biti u različitim formatima: blog objave, slike i fotografije, videosadržaj, novosti te članci.

USLUGE SADRŽAJNOG MARKETINGA

  • stvaranje kreativnoga novog sadržaja
  • optimizacija postojećega sadržaja

Marketing budućnosti je nezamisliv bez kvalitetnog i atraktivnog sadržaja, a rezultat odličnog sadržajnog marketinga je stvaranje prisnoga odnosa s ciljanom publikom koje završava prodajom Vaših usluga.

Ako i Vi želite postići odlične rezultate i povećati broj suradnji koje će završiti prodajom, obratite nam se s punim povjerenjem i dozvolite nam da našu kreativnost iskažemo upravo na Vašim stranicama.

POVEZANI PROJEKTI

Javite nam se