Zapošljavamo – Stručni suradnik za marketing

//Zapošljavamo – Stručni suradnik za marketing

Markething je u strelovitom rastu te imamo potrebu proširiti tim za digitalni marketing. Mi smo start-up koji pruža usluge digitalnog marketinga lokalnim malim i srednjim tvrtkama, no većina našega poslovanja bazira se na suradnji s međunarodnim klijentima.

OGLAS ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE – STRUČNI SURADNIK ZA MARKETING

Edit: Pronašli smo kandidata, ali slobodno nam pošaljite Vaš CV kako bi Vas dodali u našu bazu podataka i kontaktirali Vas u budućnosti prilikom otvaranja novog natječaja.

Uvjeti za prijavu:

-viša/visoka škola, smjer ekonomija, marketing, management, politehinka

-engleski jezik razina B1

-poznavanje rada u Office programu

-pretraživanje interneta

Izvedbeni plan stručnog osposobljavanja:

1.- 3. mjesec:
Upoznavanje u organiziranju rada marketinške agencije te suradnje sa ostalim tvrtkama i obrtima, upoznavanje u istraživanju i pretraživanju tržišta, upoznavanje u izradi marketinških kampanja, upoznavanje sa društvenim mrežama i njihovim mogućnostima, proučavanje stručnih članaka o digitalnom marketingu, upoznavanje s autorskim pravima

4.- 6. mjesec:
Sudjelovanje u organiziranju rada marketinške agencije, upoznavanje u administraciji web stranica, sudjelovanje u istraživanju i pretraživanju tržišta, sudjelovanje u izradi marketinških kampanja, upoznavanje u izradi oglasa na društvenim mrežama, upoznavanje seo optimizacije , sudjelovanje u istraživanju tržišta, upoznavanje sa Google oglašavanjem i mogućnostima koje pruža, upoznavanje sa vizualnim identitetom brenda

7.- 9. mjesec:
Upoznavanje marketinga sadržaja, sudjelovanje u admninistraciji web stranica, sudjelovanje u izradi oglasa na Google tražilici, upoznavanje sa SEO optimizacijom, upoznavanjem sa marketinškim strategijama, sudjelovanje u objavama na društvenim mrežama, sudjelovanje u vizualnom identitetu brenda, sudjelovanje u pripremi podataka za proces planiranja, upoznavanje u komunikaciji sa potencijalnim klijentima

10.-12. mjesec:
upoznavanje u izradi web stranice, sudjelovanje u izradi marketinških strategija,sudjelovanje u izradi marketinškog sadržaja, upoznavanje s newsletterima, sudjelovanje u izradi SEO optimizacije,sudjelovanje u izradi web stranice, sudjelovanje u izradi newslettera, sudjelovanje u komunikaciji sa potencijalnim klijentima.

Životopis i dokaz o stručnoj spremi zajedno s prijavom poslati na [email protected] ili poštom na obrt Markething, vl. Miško Macolić Tomičić, Banovčeva 23, 52100 Pula.

Od |2018-04-10T12:41:40+00:00siječanj 29, 2018|Poduzetništvo|
Miško Macolić Tomičić je zaljubljenik u digitalni marketing te vlasnik marketinške agencije Markething, aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri, ali i šire u sklopu Start-Up udruge. Miško primjenjuje međunarodno iskustvo i iskustvo u start-up coworking prostoru na svoje brojne projekte. Zajedno sa partnericom Leanom Šibić osnovao je web stranicu „Essence of Croatia“ koja promiče skrivene ljepote Hrvatske. Autor je mnogih blogova na engleskom i hrvatskom jeziku i voditelj edukativnih radionica na temu digitalnoga marketinga.