SEO optimizacija web stranica

SEO optimizacija – rješenje za najviše pozicije na Google tražilici i povećani broj upita klijenata. Optimizaciju web stranice radimo inspirirani korisnikom, a vođeni Google smjernicama. Oduševite Google i korisnike svojom web stranicom.

1

TOP pozicije

Ostvarite najviše pozicije. SEO je dugoročno, ali isplativo ulaganje u web stranicu i u pozicije na Google tražilici

Prestignite konkurenciju

U Markethingu smo stručnjaci za SEO optimizaciju & povećanje vidljivosti vaše stranice na Googleu

Top SEO stručnjaci

Optimizacijom vaše web stranice povećat ćemo vam promet i pružiti bolje korisničko iskustvo i bolju prodaju

Postignite najbolje SEO rezultate

Ostvarite vrhunske SEO rezultate, zavidno korisničko iskustvo te osjetite povećanje prodaje.

Svaka tvrtka koja želi uspjeti u digitalnom svijetu mora ulagati u SEO optimizaciju. SEO je dugoročno i isplativo ulaganje. Ako vas korisnici ne mogu pronaći na Google tražilici za njih će biti kao da ne postojite, stoga pomoću naših stručnjaka pronađite put do najviših pozicija na Google tražilici. 

Analiza web stranice, konkurencije i ključnih riječi

Tehnička optimizacija za veću brzinu i bolju indeksiranost

On-Site SEO za kvalitetniji sadržaj i bolje pozicije

Optimizacija za lokalno pretraživanje. GMB i Google Maps

Najmoderniji alati i najnovija znanja za SEO rezultate

Mjesečni izvještaji, analize, strategije i podrška

Dobra SEO optimizacija prvi je korak do uspjeha

Povećajte promet i uspješnost poslovanja s tražilicama Google, Bing, DuckDuck Go

SEO optimizacija za tražilice neizbježna je ako vaše poslovanje želite podići na višu razinu. Samo kontinuiranom optimizacijom moguće je postići najbolje rezultate. 

Naše iskustvo u optimizaciji stranica za tražilice, visokoobrazovani tim stručnjaka te dosadašnji izvanredni rezultati mogu vas dovesti na vrh Google tražilice ili  korak bliže uspjehu u poslovanju. 

SEO je marketing koji dugoročno donosi najveći povrat investicije

Naše su usluge u potpunosti transparentne i u skladu s najsuvremenijim preporukama i znanjem. Orijentirani smo ka rezultatima i predani poslu kako bi naše usluge uvijek donosile dodanu vrijednost vašem poslovanju.

Prema posljednjim istraživanjima prva pozicija na Google tražilici ima više od 25 % CTR-a (odnosa broja klikova i broja impresija).

Korisnici su skloniji kliknuti na rezultate pretraživanja nego na oglase.

Zatražite ponudu za SEO optimizaciju web stranice

Jednostavno ispunite obrazac za neobvezujuću ponudu ili opišite svoje želje i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

FAQ - Često postavljena pitanja

Što je SEO?

SEO je kontinuirani proces u kojem radimo optimizaciju iz tehničkog, sadržajnog i utjecajnog vidika kako bi stranica bila što bolja i korisnija za posjetitelje, ali  i za Google i ostale tražilice.

SEO je zapravo rezultat svega što radite online.

Što je tehnički SEO?

Tehnički SEO je proces kojim izmjenama i unaprijeđenjima na web stranici želimo pomoći tražilicama pretražiti i indeksirati web stranicu. Tehnički SEO je temelj cijelog procesa optimizacije za bolje rezultate na tražilicama. Bez tehničke SEO optimizacije gotovo je nemoguće postići rezultate na tražilicama. 

Što su ključne riječi?

Ključne su riječi jedna riječ ili skup riječi (fraza) pomoću kojih želimo biti pronađeni pri pretraživanju na internetu, one govore o sadržaju koji se nalazi na web stranici.

Ključne su riječi čvrsta veza između korisnika koji pretražuje i sadržaja na web stranici. Korištenjem ključnih riječi koje su relevantne za vaše poslovanje povećat ćete broj prikazivanja na stranici s rezultatima (engl. Search Engine Result Page).

Ključne riječi koriste se u SEO optimizaciji i Google Ads oglašavanju.

Što je search intent?

Namjera je pretraživanja svako „zašto“ iza pretraživanja, drugim riječima, razlog zašto je osoba krenula u potragu. Postavljaju se pitanja, zašto su korisnici krenuli u potragu, pretražuju li zato što imaju pitanje ili imaju odgovor na to pitanje, ili pretražuju da bi nešto kupili? Na primjer, ako osoba pretražuje „kupi film online“, vjerojatno želi kupiti film online. I tražilice to postižu tako što vide da imaju najrelevantnije rezultate i isporučuju ih najbrže, jer će korisnici otići na tražilicu za koju misle da će u najkraćem vremenskom roku dobiti odgovor.

Kako provodimo analizu web stranice?

Prije početka procesa oglašavanja ili bilo kakve optimizacije potrebno je analizirati web stranicu kako bismo utvrdili početno stanje. Analitički pristup primjenjuje se na tri segmenta:

  • korisničko iskustvo
  • SEO
  • tehnički SEO
Kako funkcionira Google algoritam?

Google algoritam funkcionira tako da pretražuje web stranice na osnovi ključnih riječi upisanih u tražilicu i Page ranka koji definira na temelju više od 200 faktora. Faktore možemo podijeliti na on-site i off-site faktore.

Korištenjem algoritama Google nastoji što preciznije ispunjavati želje onih koji pretražuju da bi pronašli željene informacije, odgovore, proizvode, usluge, savjete… Google može svakim danom sve bolje i bolje shvatiti što točno želimo pronaći. Prisjetimo se da na samom početku Google nije imao autocomplete mogućnost, ni nultu poziciju ni Google flights ni mnoge druge mogućnosti. Godinu po godinu Googleova računala postaju sve inteligentnija, ako se to može reći za računalo. Google se već dulje vrijeme koristi umjetnom inteligencijom i machine learningom kako bi predvidio i ispunio želje korisnika da pronađu željeni sadržaj.

Kolika je cijena SEO optimizacije?

Cijenu SEO optimizacije nije moguće podijeliti u pakete ili reći koliko točno košta. Cijena SEO optimizacije ovisi o konkurenciji, trenutačnom stanju web stranice i ostalim faktorima, stoga ako ste zainteresirani za procjenu cijene SEO optimizacije pošaljite nam upit i brzo ćemo vam se javiti s informacijama. 

Što je White hat SEO ili etični SEO?

Mi u digitalnoj agenciji Markething izrađujemo samo White hat SEO ili etični SEO. To je SEO kreiran prema Google smjernicama.