Reference i uspješne priče

Vjerujemo da vrijedimo koliko i naš posljednji projekt, stoga u svakom projektu dajemo više od najviše. 

Ostvarite 100 % potencijal s našom 130 % predanošću

Spajamo osjećaje i podatke u učinkovita digitalna rješenja

Stvaramo privlačne i mjerljive kampanje koje spajaju brend i korisnika

Iskusni međunarodni tim omogućit će vam uspješno online poslovanje. Zajedno imamo više od 35 godina iskustva u digitalnom marketingu. Za vas stvaramo neodoljiva i optimizirana  web rješenja, unaprjeđujemo vaše online poslovanje te stvaramo privlačan sadržaj. 

“Stvoreni kreativnošću, a temeljeni na rezultatima” jedna je od naših misli vodilja kada stvaramo, optimiziramo, razvijamo i rješavamo poduzetničke izazove.

 

EU projekti

Imamo iskustva s Europskim fondovima te vam možemo pružiti potpunu podršku u digitalnom svijetu. 

europski fondovi logo

Provjerite naš iznimno brz odaziv

Zatražite ponudu za uspješne digitalne usluge

Toni Brkić

Veoma sam zadovoljan dobivenom uslugom. Ekipa je mlada i lako se dogovoriti s njima oko svakog detalja. Topla… Read more “Toni Brkić”

Toni Brkić
Croatia Sailing Academy

Janja Ličanin Vasić

Bravo Markething! Zaista je užitak, ili da se bolje izrazim, olakšanje ? surađivati sa Vama. Stručni, pristupačni, sa uvijek odličnim idejama, strpljivo se bore sa našim “mušicama” i u konačnici… Read more “Janja Ličanin Vasić”

Janja Ličanin Vasić
La Amisha

Marko Gašparić

Ekipa Markethinga vrlo je profesionalna i strucna. Pomogli su nam da povecamo konverzije na nasoj stranici. Sto se tice online marketinga toplo preporucujemo za… Read more “Marko Gašparić”

Marko Gašparić
Geosplet

Juan Antonio Gonzalez Diaz, CEO

Bez sumnje, u timu Markething-a su visoko kvalificirani stručnjaci s kojima je privilegija… Read more “Juan Antonio Gonzalez Diaz, CEO”

Juan Antonio Gonzalez Diaz, CEO
González Oranto Inversiones

Kristijan Marić, WordPress Engineer

Marketing im je vrlina. Odličan tim s odličnim idejama.  Jako su komunikativni i ljubazni i pomogli su mi dosta sa svojim savjetima. Ako trebate nekoga za marketing, savjete, kako na… Read more “Kristijan Marić, WordPress Engineer”

Kristijan Marić, WordPress Engineer

Ivica Srakočić, Founder and Managing Director

Miško mi je velikodušno, jako kvalitetnim informacijama pomogao čim sam mu se obratio i ako cijela agencija ovako funkcionira, mogu ih samo nahvaliti. Vjerujem da ćemo u budućnosti svakako… Read more “Ivica Srakočić, Founder and Managing Director”

Ivica Srakočić, Founder and Managing Director

Dujo Miočić, Co-Founder and CEO

Svakako najiskrenije preporuke! Ekipa iz Markething-a je u svakom trenutku spremna odgovoriti na sva postavljenja pitanja, ukazati na eventualne pogreške i pronaći nabolje rješenje! ? Ocjena: Sjedi 5… Read more “Dujo Miočić, Co-Founder and CEO”

Dujo Miočić, Co-Founder and CEO
Adriatic Luxury Villas