Edukacije iz digitalnog marketinga

Interaktivne edukacije iz digitalnog marketinga za poduzetnike 1 na 1, za tvrtke te edukacije namijenjene većim skupinama poduzetnika. 

Kompetentni predavači

Naučite od najboljih koji su svoje znanje i vještine učili od samih početaka interneta

Interaktivnost edukacija

Svakom polazniku posvećujemo maksimalno pažnje kako bi usvojio znanja i vještine

Informacijsko-komunikacijski alati

Kako bismo podigli zanimljivost edukacija koristimo moderne ICT alate

Interaktivne edukacije iz digitalnog marketinga

Naučite sve tajne digitalnog marketinga

Prenosimo naše znanje iz digitalnog marketinga na zanimljiv i jedinstven način.

Posjedujemo  bogato međunarodno iskustvo u digitalnom svijetu te sudjelujemo na brojnim edukacijama kao gosti predavači. Koristeći pedagoško-psihološko obrazovanje, brinemo se da cjelokupna edukacija, od pripreme do izvedbe, protekne u savršenom tonu.

Edukacije 1 na 1 kako bismo vam maksimalno prenijeli znanje i iskustvo

In-house edukacije gdje podučavamo vaš tim najboljim metodama

Edukacije za turističke zajednice i dionike u turizmu

Edukacije za poduzetnike u organizaciji razvojnih agencija

Edukacije iz digitalnog marketinga s praktičnim primjerima

Naše edukacije iz digitalnog marketinga najbolje opisuju prijašnji polaznici koji već primjenjuju stečeno znanje i unaprjeđuju poslovanje. Enormnu količinu vremena ulažemo u našu edukaciju kako bismo mogli prenijeti znanje u kombinaciji s dugogodišnjim iskustvom. 

Edukacija iz digitalnog marketinga u današnjem je svijetu neophodna kako biste prepoznali prilike te iskoristili nove alate i tehnologije za poboljšanje poslovanja. Naš je zadatak podučiti vas vještinama potrebnim za digitalno doba.   

Spajanjem dugogodišnjeg iskustva i svježeg znanja  te korištenjem novih tehnologija podučavamo vas posljednjim trendovima iz digitalnog marketinga. 

Trendovi se ubrzano mijenjaju, ne dopustite da vam znanje zahrđa

Obogatite svoje znanje i unaprijedite poslovanje s našim edukacijama i radionicama iz digitalnog marketinga. Omogućujemo da lakše dođete do cilja i sprječavamo moguće greške.

Zatražite ponudu za edukaciju iz digitalnog marketinga

Jednostavno ispunite obrazac za neobvezujuću ponudu ili opišite svoje želje i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

FAQ - Često postavljena pitanja

Zašto je važno educirati se u digitalnom marketingu?

Edukacije u digitalnom marketingu nužne su jer se trendovi mijenjanju vrlo često. Najčešće ono što smo naučili prije godinu dana danas je već zastarjelo. 

Predavači i stručnjaci digitalne agencije Markething redovito prate trendove i educiraju se kako bi mogli prenijeti ažurna znanja i vještine. 

Kome je namijenjena edukacija iz digitalnog marketinga?

Edukacije iz digitalnog marketinga namijenjene su obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima te svim tvrtkama kojima je potrebna in-house edukacija kako bi unaprijedili svoje digitalne kanale. 

Što ćete naučiti na edukaciji iz digitalnog marketinga?

Na edukaciji ćemo proći najučinkovitije digitalne kanale, objasniti načine komunikacije na svakom kanalu te njihovu važnost. Upoznat ćemo vas s najmodernijim alatima koji omogućuju uštedu vremena i povećanje leadova te posljedično i prodaje.

Tko su predavači na edukaciji iz digitalnog marketinga?

Predavači su digitalnog marketinga Miško Macolić Tomičić, pred. specc. oec i Jernej Kozole. Jernej živi digitalni marketing još od samih početaka interneta, dok Miško svježinom i interaktivnošću pomaže da edukacija bude osim korisna i vrlo zanimljiva. 

Kada i gdje se održavaju edukacije iz digitalnog marketinga?

Edukacije iz digitalnog marketinga održavaju se prema vašim potrebama i željama. Datum edukacije i lokaciju dogovaramo s vama kako bismo pronašli idealno mjesto i vrijeme. Samo pošaljite upit i mi ćemo vam pomoći pri odabiru svega. 

Mogu li dobiti certifikat iz digitalnog marketinga?

Kako nismo obrazovna institucija ne možemo vam dati certifikat, međutim svi polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju na edukaciji.

Koliko ste edukacija održali i koliko je polaznika bilo na edukacijama?

Dosad smo održali više od 30 edukacija iz digitalnog marketinga na kojima je prisustvovalo više od 500 polaznika. 

Markething Digitalna agencija

Izrada web stranica i digitalni marketing