Izrada WEB Trgovina

Izrada web trgovina

Razvijamo web trgovine s ciljem povećanja konverzije, poboljšanja korisničkog iskustva te optimizirane za tražilice. Izradom web shopa ili internet trgovine otvarate vrata svog poslovanja prema digitalnom svijetu.

365 dana u godini

Internet trgovina omogućuje poslovanje svim danima u tjednu bez vremenskog ograničenja

Bez troškova

Korištenjem web shopa nema režijskih troškova, troškova skladišta i ostalih troškova

Povećanje prodaje

Naše web trgovine spremne su unaprijediti vaše poslovanje i povećati vam prihode

jednostavnost, brzina i povećanje prodaJe

Web trgovine koje povećavaju prodaju

E-commerce rješenja  koja nastaju u našoj tvornici ideja postavljena su po najboljim i najsuvremenijim standardnima.

Sve u cilju postizanja najboljih marketinških i prodajnih rezultata. U procesu izrade savjetujemo vas, pripremamo strategiju i povezujemo sve potrebne funkcionalnosti za besprijekoran rad internet trgovine. 

Mikro web trgovina

Idealna za male poduzetnike, obrtnike, OPG

PRO web trgovina

Namijenjena profesionalcima u prodaji

Rezervacijski sistemi

Kao stvoreni za djelatnosti u turizmu

Booking sisteme

Povećavamo rezervacije smještajnih kapaciteta

Sistemi za upite

Za sve koji moraju detaljno prilagoditi svoju ponudu

Učinkovita e-commerce rješenja

Naš tim stručnjaka s više od 10 godina iskustva pri izradi i optimizaciji internet trgovina izrađuje napredna i učinkovita e-commerce rješenja.

Naši web shopovi povećat će zadovoljstvo korisnika i zadržati postojeće kupce, dok će novi kupci jednostavno pronaći željeni proizvod i još jednostavnije proći kroz proces kupnje. 

Kreiramo moderan, jednostavan i pregledan web dizajn koji omogućuje lakše poistovjećivanje korisnika s brendom. Svakom projektu pristupamo zasebno kako biste upravo vi svom korisniku mogli pružiti personalizirano iskustvo.

Spajanjem dugogodišnjeg znanja i iskustva te korištenjem posljednjih tehnologija stvaramo neodoljive web shopove. Jednostavnost, brzina i povećanje prodaje naše su misli vodilje pri izradi internet trgovine.

Danas je neophodno imati online kanal prodaje za sve tipove proizvoda ili usluga

Otvorite vrata digitanom svijetu, plasirajte svoje proizvode neovisno o geografskoj lokaciji i ostvarite zacrtane ciljeve poslovanja.

Zatražite ponudu za izradu web trgovine

Jednostavno ispunite obrazac za neobvezujuću ponudu ili opišite svoje želje i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

FAQ - Često postavljena pitanja

Zašto je važno održavanje web stranica?

Redovito ažuriranje i proaktivna kontrola web stranice jedna je od najbitnijih tehničkih i sigurnosnih aktivnosti, koja omogućuje dobro djelovanje, poboljšano korisničko iskustvo, te zaštitu pred napadima i posljedično gubitka prihoda zbog neradnje web mjesta.

Ažuriranje web stranice, stalno ili povremeno, izuzetno je važno jer može povećati zanimanje posjetitelja za otkrivanjem novih informacija, ojačati online prisutnost Vaše tvrtke, i ono najvažnije od svega – ostvarit ćete bolju rangiranost na stranicama tražilice.

Što je uključeno u paket održavanja web stranice?

Dnevno, tjedno i mjesečno arhiviranje stranice i podataka za vašu sigurnost. Zaštita stranice, osobnih podataka te sigurnost datoteka i transakcija. Početak rješavanja problema prioritetno i u najkraćem mogućem roku. Podrška stručnjaka i administratora putem telefona i e-mail adrese.

Što se može dogoditi ako ne održavamo web stranicu?

U slučaju da se web stranica ne ažurira i održava ona postaje laka meta hakera koji tada jednostavno pronalaze načine kako postaviti malware na web stranicu. 

Koji paket održavanja web stranica odabrati?

Zavisno o željama i potrebama možete birati između 3 različita paketa: WP osnovni, WP small business i WP professional. U slučaju da niti jedan od paketa ne odgovara Vašem poslovanja jednostavno nas nazovite, pišite ili ispunite kontakt formu i pripremiti ćemo vam paket po vašoj mjeri i potrebama.

Zašto je održavanje isplativije od neodržavanja?

Održavanje je uvijek isplativije nego neodržavanje web stranice. Stranica koja ima uključeno održavanje odiše sigurnošću, pravovremenim podatcima i brzinom. Važno je napomenuti i odziv koji je uključen u pakete održavanja. U slučaju korištenja paketa popravci na web stranici kreću već sljedeći dan, ali u slučaju kada nije ugovoren niti jedan paket onda se pristupa rješavanju problema prvom slobodnim terminom. 

Jesu li uključene i usluge web administracije?

Da, uključene su. 

  • Dodavanje, uklanjanje ili izmjena teksta, fotografija i videozapisa
  • Uređivanje tekstova i ostalog sadržaja za web stranicu
  • Izrada novih stranica i ažuriranje postojećih 
  • Optimizacija web stranice u svrhu poboljšanja poslovanja

Cijene usluga nisu fiksne i najčešće ovise o vremenu koje je potrebno izdvojiti za određeni posao. Iz tog razloga cijenu personaliziramo prema potrebama klijenta.

Što je backup?

Backup je izrada sigurnosne kopije web stranice u svrhu zaštite podataka od gubitka.