Održavanje i administracija web stranica

Redovito održavanje web stranice, ažuriranje i proaktivna kontrola za sigurno djelovanje i zaštitu web stranice. Provjerite naš iznimno brz odaziv.

Ažuriranje web stranice

Redovit nadzor te funkcionalno, preventivno i sigurnosno ažuriranje cijelog sistema

Brz odaziv i podrška

Prioritetna, brza podrška i početak rješavanja problema u najkraćem mogućem roku

Osigurano znanje i stručnjaci

Vaše zahtjeve rješavamo prioritetno, kako bi vaša web stranica nesmetano funkcionirala

Provjerite naš iznimno brz odaziv

Održavanje web stranica

Mi stvaramo neodoljiva i optimizirana  web rješenja, vodimo vas kroz digitalni poslovni svijet te pomoću preformace marketinga dostavlja brze i mjerljive rezultate.

Produkti naše kreativnoti, analitičkih sposobnosti i iskustva su vrhunska kvaliteta,, potpuno predanost projektima i učinkovita realizacija ideja

Dnevno, tjedno i mjesečno arhiviranje stranice i podataka za vašu sigurnost

Zaštita stranice, osobnih podataka te sigurnost datoteka i transakcija

Početak rješavanja problema prioritetno i u najkraćem mogućem roku

Redovito ažuriranje i kontrola funkcionalnosti od naših vrhunskih stručnjaka

Podrška stručnjaka i administratora putem telefona i e-maila

Poboljšano korisničko iskustvo i skladnost sa suvremenim tehnološkim zahtjevima

Važnost održavanja web stranice

Digitalna tehnologija, software, računala i mobilni uređaji, pa tako i zahtjevi korisnika svakodnevno napreduju nezamislivom brzinom. Upravo se takvom brzinom razvija i malware koja može vašu stranicu dijelom ili u potpunosti uništiti i stvoriti poslovnu štetu.

Redovitim ažuriranjem, arhiviranjem i naprednom zaštitom možete spriječiti ispad poslovanja i omogućiti skladnost sa suvremenim tehničkim zahtjevima.

Može funkcionirati i ako ne održavate, pitanje je samo koliko dugo!

Zamislite da ne održavate automobil, vozit ćete ga dok se ne pokvari. U trenutku kvara prestaje raditi i popravak je puno skuplji od samog održavanja. Zamislite da je web stranica poput automobila.

Provjerite naš iznimno brz odaziv

Cjenik održavanja web stranica

Nema paketa koji bi pokrio vaše potrebe?

Nazovite nas, pišite ili ispunite kontakt formu i pripremit ćemo vam paket po vašoj mjeri i potrebama.

Zatražite ponudu za održavanje web stranice

Jednostavno ispunite obrazac za neobvezujuću ponudu ili opišite svoje želje i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

FAQ - Često postavljena pitanja

Zašto je važno održavanje web stranica?

Redovito ažuriranje i proaktivna kontrola web stranice jedna je od najvažnijih tehničkih i sigurnosnih aktivnosti, koja omogućuje dobro djelovanje, poboljšano korisničko iskustvo te zaštitu od napada i posljedičnog gubitka prihoda zbog nefunkcionalnosti web stranice.

Ažuriranje web stranice, stalno ili povremeno, izuzetno je važno jer može povećati zanimanje posjetitelja za otkrivanjem novih informacija, ojačati online prisutnost vaše tvrtke, i ono najvažnije – ostvarit ćete bolju rangiranost na stranicama tražilice.

Što je uključeno u paket održavanja web stranice?

Dnevno, tjedno i mjesečno arhiviranje stranice i podataka za vašu sigurnost. Zaštita stranice, osobnih podataka te sigurnost datoteka i transakcija. Početak rješavanja problema prioritetno i u najkraćem mogućem roku. Podrška stručnjaka i administratora putem telefona i e-maila.

Što se može dogoditi ako ne održavamo web stranicu?

Ako se web stranica ne ažurira i ne održava ona postaje laka meta hakera koji tada jednostavno pronalaze načine kako postaviti malware na web stranicu. 

Koji paket održavanja web stranica odabrati?

Zavisno o željama i potrebama možete birati između 3 različita paketa: WP osnovni, WP small business i WP professional. Ako nijedan od paketa ne odgovara vašem poslovanja, nazovite nas, pišite ili ispunite kontakt formu i pripremit ćemo vam paket po vašoj mjeri i potrebama.

Zašto je održavanje isplativije nego neodržavanje?

Održavanje je uvijek isplativije od neodržavanja web stranice. Stranica koja ima uključeno održavanje odiše sigurnošću, pravovremenim podatcima i brzinom. Važno je napomenuti i odaziv koji je uključen u pakete održavanja. Pri ugovaranju paketa popravci na web stranici započinju već sljedećeg dana, ako nije ugovoren nijedan paket, pristupa se rješavanju problema u prvom slobodnom terminu. 

Jesu li uključene i usluge web administracije?

Da, uključene su. 

  • Dodavanje, uklanjanje ili izmjena teksta, fotografija i videozapisa
  • Uređivanje tekstova te ostalog sadržaja za web stranicu
  • Izrada novih stranica i ažuriranje postojećih 
  • Optimizacija web stranice u svrhu poboljšanja poslovanja

Cijene usluga nisu fiksne i najčešće ovise o vremenu koje je potrebno izdvojiti za određeni posao. Iz tog razloga cijenu personaliziramo prema potrebama klijenta.

Što je to backup?

Backup  je izrada sigurnosne kopije web stranice u svrhu zaštite podataka od gubitka.