Vođenje društvenih mreža

Vođenje društvenih mreža (eng. Community management), odnosno online komunikacija s Vašim korisnicima putem društvenih mreža, jedna je od važnijih usluga koju pružamo našim klijentima.

Društvene mreže postale su vrlo važna karika neophodna za uspješno poslovanje, no za njihovo uspješno vođenje potrebno je izdvojiti mnogo vremena i truda. Brojni se poduzetnici, mali, srednji i veliki te start up-ovi, zbog velikoga angažmana i opsega posla često odlučuju svoju online prezentaciju prepustiti upravo agencijama poput naše.

Važno je praćenje novosti digitalnoga marketinga, trendova i inovacija na različitim platformama oglašavanja kao i proučavanje postojećih te novih konkurenata.

Oglase, kampanje i komunikaciju pri vođenju društvenih mreža prilagođavamo potrebama svakoga pojedinog klijenta kako bismo stvorili prepoznatljiv brend i unaprijedili njihovo poslovanje. Želimo istaknuti kako je i sadržaj neophodno prilagoditi klijentu, odnosno njegovome brendu, ali i odabranoj društvenoj mreži, stoga ni u kom slučaju nije dovoljno jednak sadržaj objaviti na svim društvenim mrežama.

Znanje i iskustvo Markething tima odgovara na pitanja: koji korisnici, koje dobi, u koje vrijeme i na kojoj društvenoj mreži su najaktivniji te prema tim podacima prilagođavamo sadržaj za objavu.

Mi Vam pružamo cjelovitu uslugu Community managementa tj. vođenja Vaših marketinških strategija na društvenim mrežama.

Što sve ulazi u cijenu naših usluga vezanih uz vođenje društvenih mreža?

 • Kreiranje atraktivnoga sadržaja

  Sadržaj je kralj društvenih mreža, ukoliko imate zanimljiv, kvalitetan i živopisan sadržaj napravili ste pola posla. U stvaranje sadržaja ubrajamo dizajniranje vizuala, editiranje fotografija, pisanje teksta za objave, a sve prilagođeno Vašim pratiteljima i njihovim potrebama.

 • Stvaranje vizualnoga sadržaja

  Naša je prednost izuzetno kvalitetna opremu koju posjedujemo kako bismo stvarali primamljive fotografije i bilježili zanimljive događaje. Znamo koliko publika voli vizualni prikaz svega što Vaš brend predstavlja, a istraživajući smo naišli na podatak da čak 40% ljudi bolje reagira na vizualni sadržaj koji im se nudi od onoga tekstualnog.

 • Komunikacija s Vašim pratiteljima i korisnicima usluga 

  Štedimo Vaše vrijeme i umjesto Vas odgovaramo na komentare i upite o proizvodima ili uslugama koju pružate, a u dogovoru s Vama prenosimo publici informacije o brendu koje želite prezentirati.

 • Unaprijed pripremljena strategija

  Prije osmišljanja sadržaja, editiranja blog objava ili uređivanja fotografija, konzultirat ćemo se s Vama. Proučit ćemo Vašu stranicu kao i dosadašnju aktivnost na društvenim mrežama, saslušati Vaše probleme i uočiti nedostatke, a u dogovoru ćemo pripremiti idealnu strategiju uspješnoga nastupa na društvenim mrežama.

  Budite svjesni važnosti društvenih mreža u predstavljanju poslovanja, iskoristite sve potencijale koje pružaju, jer one ne služe samo za povezivanje s prijateljima i obitelji, već Vaše poslovanje dovode na zavidnu razinu.

  Tražite li stručnu pomoć u “Community managementu” ? Slobodno nam se javite za savjet i s povjerenjem nam prepustite vođenje Vaših društvenih mreža. Dopustite da svoje iskustvo u digitalnom marketingu pokažemo upravo na Vašim društvenim mrežama.

POVEZANI PROJEKTI

Javite nam se