Vođenje društvenih mreža

Vođenje društvenih mreža

Profesionalno vođenje društvenih mreža i community management strategije. S kreativnim sadržajem i komunikacijom povećavamo vašu prepoznatljivost na društvenim mrežama i pomažemo ostvariti poslovne ciljeve.

Brand strategija za rast

Gradimo vaš brand i poboljšavamo vaše poslovanje na društvenim mrežama s top strategijom

Komuniciramo s vašim kupcima

S kreativnim sadržajem i pravilnom komunikacijom zbližavamo vas s vašim kupcima

Gradimo lojalnu zajednicu

Povećavamo doseg, broj pratitelja te stvaramo čvrstu vezu koja traje

Provjerite naš iznimno brz odaziv

Profesionalno vođenje društvenih mreža

Na društvenim mrežama gradimo snažan brand i pomažemo ostvariti poslovne ciljeve

Digitalna agencija Markething jedna je od vodećih agencija za vođenje društvenih mreža. Naše usluge vođenja društvenih mreža s pomno osmišljenim planom izgradit će čvrst brand i povećati prihode na platformama kao što su Facebook, Instagram, LinkedIn i druge.

Oglase, kampanje i komunikaciju pri vođenju društvenih mreža prilagođavamo potrebama svakog klijenta kako bismo stvorili prepoznatljiv brand i unaprijedili njihovo poslovanje.

Analiza profila društvenih mreža i konkurencije

Priprema plana objavljivanja u skladu s brand strategijom

Izvedba plana objavljivanja i poticanje na uključenost korisnika

Odgovaranje na poruke, komentare i upite

Podrška stručnjaka i administratora putem telefona i e-maila

Izrada mjesečnih izvještaja za transparentno vođenje društvenih mreža

Cjelovita usluga vođenja društvenih mreža

Nijedno poslovanje nije jednako, stoga za postizanje najboljih rezultata pomno analiziramo tržište, konkurenciju, vaše društvene kanale te nakon analize izrađujemo učinkovit plan i strategiju. 

Vjerujemo da smo partneri i da imamo cilj koji zajednički ostvarujemo. Nismo još jedna agencija za vođenje društvenih mreža. S vama poslujemo otvoreno i transparentno u svakom trenutku.

Društvene mreže stvaraju zajednicu pratitelja

Društvene mreže nude nam jedinstven način na koji možemo pristupiti klijentima te ih uključiti u zajednicu koju gradimo oko branda.

Zatražite ponudu za održavanje web stranice

Jednostavno ispunite obrazac za neobvezujuću ponudu ili opišite svoje želje i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

FAQ - Često postavljena pitanja

Zašto je potrebno voditi društvene mreže?

Društvene mreže nude nam jedinstven način na koji možemo pristupiti klijentima te ih uključiti u zajednicu koju gradimo oko branda. Pomoću društvenih mreža možemo biti u stalnom kontaktu s pratiteljima, osluškivati njihove potrebe te prilagođavati proizvode ili usluge upravo njihovim potrebama. 

Na kojim kanalima vodite društvene mreže?

Stručnjaci digitalne agencije Markething od samih početaka društvenih mreža služe se njima te prate najnovije trendove. Odabir društvenih mreža ovisi o ciljanoj publici. Mi pokrivamo Facebook, Instagram, LinkedIn, Tik Tok, Google My Business, Youtube i druge. 

Što je sve uključeno u vođenje društvenih mreža?

U uslugu vođenja društvenih mreža uključeno je:

  • analiza konkurencije i tržišta
  • izrada plana objavljivanja
  • izrada vizualnog i pisanog sadržaja
  • odgovaranje na komentare te povećanje uključenosti pratitelja
  • mjesečni izvještaji
Koliko objava na društvenim mrežama preporučujete?

Zavisno od strategije i želja klijenta prilagođavamo broj objava strategiji nastupa i budžetu klijenta. Ne postoji univerzalni recept za objavljivanje na društvenim mrežama. Potrebno je testirati i nakon testa napraviti analizu kako bismo utvrdili koliko je objava dnevno, tjedno ili mjesečno potrebno za građenje zajednice. 

Zašto odabrati digitalnu agenciju Markething za vođenje društvenih mreža?

Naši stručnjaci rade na društvenim mrežama od samih početaka, posjeduju dugogodišnje iskustvo s izazovnim projektima u različitim industrijama.

Vjerujemo da smo vrijedni koliko i naš zadnji projekt pa je naš rad odraz vas i nas, a zajedno želimo biti sjajni.

Vjerujemo da smo partneri i da imamo cilj koji zajednički ostvarujemo. Mi nismo još jedna agencija za vođenje društvenih mreža. S vama poslujemo otvoreno i transparentno u svakom trenutku.

Živimo društvene mreže, a naš je tim pomno odabran sa zajedničkom osobinom - strasti prema društvenim mrežama.

Kolika je cijena za vođenje društvenih mreža?

Cijena za vođenje društvenih mreža ovisi o industriji u kojoj poslujete, o načinu poslovanja te potrebama dodatnih usluga kako bi se stvorio sadržaj za društvene mreže. Kako biste dobili procjenu cijene za vođenje vaših društvenih mreža zatražite ponudu ili nazovite stručnjake iz digitalne agencije Markething. 

Koje su društvene mreže najpopularnije?

Kako bismo znali koje su društvene mreže najpopularnije ciljanoj publici važno je prije svega utvrditi tko je ciljana publika. Ako želimo komunicirati s mladima  koristit ćemo Tik Tok, Instagram, SnapChat i YouTube, ako pak planiramo komunicirati s nešto starijom generacijom koristit ćemo Facebook, Instagram i YouTube.  O popularnosti društvenih mreža za vaš brand odlučujemo nakon detaljne analize.