PPC oglašavanje i marketing

PPC oglašavanje i marketing

S kampanjam ciljamo kupce koji su spremni za kupnju i onih koji su u potrazi za sličnim proizvodima poput vaše ponude.

PPC kampanje za rezultate

Naše su kampanje optimizirane za postizanje najboljih rezultata

Vrhunski PPC stručnjaci

Izrađujemo PPC kampanje od samih početaka interneta

Transparentnost i optimizacija

Vaše zahtjeve rješavamo prioritetno, kako bi vaša web stranica nesmetano funkcionirala

Provjerite naš iznimno brz odaziv

PPC oglašavanje za visoki ROI

Mi smo performance-based agencija orijentirana k rezultatima

Naše PPC kampanje nude izvrsnu priliku da dosegnete ciljanu publiku u potrazi za proizvodima ili uslugama. S godinama smo stekli vrijedno iskustvo u PPC oglašavanju koje nam omogućuje razumijevanje kako efektivno napraviti PPC marketing. 

Stvaramo PPC oglašavanje koje dostavlja rezultate, a istodobno omogućuje potpunu transparentnost i kontrolu nad troškovima. 

Tehničko postavljanje oglašavačkog računa

Istraživanje konkurencije, ključnih riječi i prodajnih poruka

Planiranje oglašavačke kampanje i sljedećih faza

Redovito ažuriranje i praćenje rezultata za najbolje rezultate

Optimizacija ključnih riječi, prodajnih poruka i vizuala

Mjesečni izvještaji za potpunu transparentnost u oglašavanju

PPC oglašavanje najbrži je način dolaska do novih klijenata

Bez obzira na to koristite li već PPC oglašavanje ili tek započinjete s kampanjama, možemo pripremiti PPC strategiju osmišljenu za visoki ROI najvažnijih KPI-a. Koristimo multivarijabilno testiranje kako bismo maksimalno smanjili troškove, a povećali ROI. 

PPC oglašavanje najbrži je način ostvarivanja potencijalnih kupaca i prodaje za vaše poslovanje. Omogućuje vam ciljanje kupaca koji su spremni za kupnju i onih koji su u potrazi za sličnim proizvodima poput vaših proizvoda ili usluga. Ako ne ulažete u PPC oglašavanje,  propuštate mogućnosti prodaje i dajete tržišni udio svojim konkurentima.

PPC oglašavanje za brze rezultate

Zamislite si koliko prodaja propušate jer niste spremi uložiti u oglašavanje ili nemate dobro optimizirane kampanje. S nama možete započeti s prodajom odmah nakon izrade PPC oglašavanja.

Zatražite ponudu za PPC oglašavanje

Jednostavno ispunite obrazac za neobvezujuću ponudu ili opišite svoje želje i kontaktirat ćemo vas u najkraćem mogućem roku.

Marko Gašparić

Ekipa Markethinga vrlo je profesionalna i strucna. Pomogli su nam da povecamo konverzije na nasoj stranici. Sto se tice online marketinga toplo preporucujemo za… Read more “Marko Gašparić”

Marko Gašparić
Geosplet

Kristijan Marić, WordPress Engineer

Marketing im je vrlina. Odličan tim s odličnim idejama.  Jako su komunikativni i ljubazni i pomogli su mi dosta sa svojim savjetima. Ako trebate nekoga za marketing, savjete, kako na… Read more “Kristijan Marić, WordPress Engineer”

Kristijan Marić, WordPress Engineer

Toni Brkić

Veoma sam zadovoljan dobivenom uslugom. Ekipa je mlada i lako se dogovoriti s njima oko svakog detalja. Topla… Read more “Toni Brkić”

Toni Brkić
Croatia Sailing Academy

Janja Ličanin Vasić

Bravo Markething! Zaista je užitak, ili da se bolje izrazim, olakšanje ? surađivati sa Vama. Stručni, pristupačni, sa uvijek odličnim idejama, strpljivo se bore sa našim “mušicama” i u konačnici… Read more “Janja Ličanin Vasić”

Janja Ličanin Vasić
La Amisha

Dujo Miočić, Co-Founder and CEO

Svakako najiskrenije preporuke! Ekipa iz Markething-a je u svakom trenutku spremna odgovoriti na sva postavljenja pitanja, ukazati na eventualne pogreške i pronaći nabolje rješenje! ? Ocjena: Sjedi 5… Read more “Dujo Miočić, Co-Founder and CEO”

Dujo Miočić, Co-Founder and CEO
Adriatic Luxury Villas

Juan Antonio Gonzalez Diaz, CEO

Bez sumnje, u timu Markething-a su visoko kvalificirani stručnjaci s kojima je privilegija… Read more “Juan Antonio Gonzalez Diaz, CEO”

Juan Antonio Gonzalez Diaz, CEO
González Oranto Inversiones

Ivica Srakočić, Founder and Managing Director

Miško mi je velikodušno, jako kvalitetnim informacijama pomogao čim sam mu se obratio i ako cijela agencija ovako funkcionira, mogu ih samo nahvaliti. Vjerujem da ćemo u budućnosti svakako… Read more “Ivica Srakočić, Founder and Managing Director”

Ivica Srakočić, Founder and Managing Director

FAQ - Često postavljena pitanja