Unaprijedite svoje digitalno poslovanje uz Markething i Vaučere za digitalni marketing!
Vaučer za digitalni marketing (VDM)

Unaprijedite svoje poslovanje uz Vaučer za digitalni marketing!

Uvršteni smo u katalog pružatelja usluga za Vaučere za digitalni marketing, pružajući vam priliku da maksimalno iskoristite prednosti interneta za rast vašeg poslovanja.

Sada možete sufinancirati izradu vrhunskih web stranica, web trgovina, landing stranica i upravljanje društvenim mrežama putem Vaučera za digitalni marketing. Imajte na umu da je broj mjesta ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto!

Svrha vaučera za digitalni marketing je omogućiti razvoj i provedbu strategija digitalnog marketinga MSP-ova u skladu s odgovarajućim čimbenicima koji su nužni za digitalizaciju njihovih poslovanja.

Bespovratne potpore u obliku vaučera za digitalizaciju poslovanja, digitalni marketing, izradu internetskih stranica i digitalnu transformaciju.

Bespovratna potpora za digitalizaciju poslovanja osigurava financijska sredstva za provedbu digitalnih rješenja na temelju detaljnog istraživanja potreba digitalizacije. Istraživanje se može financirati putem vaučera za strategiju digitalne transformacije ili iz drugih izvora. Ova bespovratna potpora osigurava financijska sredstva za ulaganja u digitalne alate i opremu za uvođenje novih ili značajno poboljšanih proizvodnih postupaka, načina isporuke usluga ili organizacijskih praksi.

Više informacija

Maximalni iznos potpore u okviru Vaučera za digitalni marketing je 9.990,00€ odnosno 60% prihvatljivih troškova.

Prihvatljive aktivnosti:

Izrada landing stranice (pod-stranice mrežnih stranica prijavitelja) uključujući uslugu poslužitelja (hosting) i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge) te s tim povezanu edukaciju zaposlenika od strane pružatelja usluga u minimalnom trajanju od 1 sata.

Izrada Mobilne aplikacije uključujući edukaciju zaposlenika povezano sa svrhom vaučera od strane pružatelja usluga u minimalnom trajanju od 3 sata.

Izrada web aplikacije u svrhu automatizacije poslovnih procesa koja može uključivati troškove usluge poslužitelja (hosting) i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge) te edukaciju zaposlenika povezano sa svrhom vaučera od strane pružatelja usluga u minimalnom trajanju od 1 sat.

Izrada web stranice za e-trgovinu uključujući uslugu poslužitelja (hosting) i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge) te edukaciju zaposlenika povezano sa svrhom vaučera od strane pružatelja usluga u minimalnom trajanju od 3 sata.

Upravljanje društvenim mrežama (minimalno 1 društvena mreža) te edukaciju zaposlenika povezano sa svrhom vaučera od strane pružatelja usluga u minimalnom trajanju od 3 sata.

Izrada internetskih stranica poduzeća uključujući uslugu poslužitelja (hosting) i troškove domene u trajanju od 12 mjeseci od dana isporuke usluge (kao dio isporuke usluge od istog pružatelja usluge) te s tim povezanu edukaciju zaposlenika od strane pružatelja uslugau minimalnom trajanju 3 sata.

Vaučer za izradu web trgovine

Svrha vaučer za izradu web shopa (vaučer za izradu web trgovine) je uvođenja novog prodajnog kanala poput web shop ili web trgovine MSP-ova u skladu s odgovarajućim čimbenicima koji su nužni za digitalizaciju njihovih poslovanja.

Prijavitelji na vaučer za izradu web shopa

Mikro, mali i srednji poduzetnici
Iznos vaučera
75.000 kn po korisniku, jedan korisnik se može prijaviti na maksimalno dva vaučera

Vaučer za izradu web stranice

Svrha vaučer za izradu web stranice je unaprijeđenje prodajnih prilika i povećanje prisutnosti na digitalnim kanalima MSP-ova u skladu s odgovarajućim čimbenicima koji su nužni za digitalizaciju njihovih poslovanja.

Prijavitelji na vaučer za izradu web stranice

Mikro, mali i srednji poduzetnici

Iznos vaučera 

75.000 kn po korisniku, jedan korisnik se može prijaviti na maksimalno dva vaučera